Tips

Zo ruim je je tuin perfect op

Het is je een doorn in het oog. Je hebt zoveel aandacht gehad voor hoe de tuin ontworpen moest worden. Het is alleen altijd zo dat het een rommel is. De kinderen laten er van alles slingeren. En als je heel eerlijk bent, dan zijn jij en je partner ook niet altijd even scherp als het om opruimen gaat. Een goede tuinkist kopen is dan de oplossing. Je kijkt dan wel eerst naar een aantal kenmerken voor je een keuze maakt. 

Passend bij het design 

Het eerste punt van aandacht is niet praktisch van aard. Je kijkt eerst naar wat je mooi vindt staan. Wanneer je veel tijd en aandacht hebt besteed aan het ontwerpen van de tuin, dan mag de kist natuurlijk niet uit de toon vallen. Zo kan je bijvoorbeeld het ontwerp van je blokhut als uitgangspunt nemen. Dit geeft je namelijk een goede indicatie van wat je moet kiezen voor de kist. De materialen en de kleuren kan je zo overnemen. Zeker ook omdat er heel veel verschillende soorten kisten te krijgen zijn. Dit maakt het voor jou wel zo gemakkelijk. 

De praktische kant van de kist 

Wanneer je een model op het oog hebt dat goed in jouw tuin kan passen en die matcht met de blokhut, dan is het zaak om naar de praktische kant te kijken. Wil je namelijk optimaal voordeel hebben van de tuinkist, dan moet je er wel in kwijt kunnen wat je wenst. Dat kann bijvoorbeeld om het speelgoed van de kinderen gaan. Het kan echter net zo goed om gereedschap gaan dat je in de tuin gebruikt. Of misschien wil je het wel gebruiken voor de tuinkussens en meer van dergelijke spullen die je ’s nachts wat beter moet beschermen. In alle opzichten kan je er zeker van zijn dat de kist voldoet aan je wensen en eisen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.