Tips

Zo lang mogelijk met je mobiele telefoon doen

Mobiele telefoons worden steeds duurder. Zo kost de nieuwste iPhone al boven de 1000 euro. Je koopt dus niet zomaar meer een nieuwe telefoon, daarom is het noodzakelijk dat je duurzaam met je huidige mobiele telefoon om gaat. Maar hoe doe je dat? Hierbij een paar handige tips om zo lang mogelijk met je mobiele telefoon te doen. Mocht deze onverhoopt toch kapot gaan? Telefoon reparatie Den Haag kan bij Fixsupport.nl.

  1. Het goed opbergen van jouw telefoon is heel belangrijk

Uiteraard is het logisch dat je niet met je telefoon moet gooien of eroverheen moet rijden met je auto. Maar wat zijn nu de echte tips die jij kunt gebruiken om jouw telefoon zo lang mogelijk te gebruiken, voordat je genoodzaakt bent een nieuwe te kopen. Allereerst: berg je telefoon altijd netjes en zorgvuldig op. Stop deze bijvoorbeeld niet te gehaast in je broekzak, want wie weet valt deze eruit. Let ook op het soort broekzak waar je je telefoon in stopt. Bij joggingbroeken kan een telefoon zo eruit vallen. Een spijkerbroek is daarom het beste, deze is stevig en de telefoon kan normaal gesproken niet zomaar uit je zak vallen. Of stop de telefoon in jouw tasje als je dat hebt. Het liefste met een rits, dan loop helemaal geen risico dat de telefoon eruit kan vallen.

  • Preventief beschermen van jouw telefoon

Je kunt jouw telefoon ook al beter beschermen tegen een eventuele val. Tegenwoordig kun je kiezen uit ontzettend veel verschillende soorten hoesjes, die de telefoon beschermen als deze toch mocht vallen. Daarnaast is er de screenprotector, zodat de scheuren niet direct in het scherm van de telefoon zelf komen, maar eerst in de screenprotector. Deze screenprotector kun je er volgens weer afhalen en dan is het jouw scherm hopelijk nog heel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.