Beauty,  Mode

Welke kunstnagel past bij mij

Als je nepnagels wilt kun je gelnagels, acrylnagels of next gel kopen. Acrylnagels erg sterk, stevig en kunnen ze voor lange tijd gedragen worden. De nadelen van acrylnagels zijn dat ze erg dik zijn, niet meebuigen en het zetten van acrylnagels heeft een erg onaangename geur. Gelnagels zijn zacht, buigzaam, zien er natuurlijker uit en hebben een glanzend oppervlak. Het nadeel aan gelnagels is dat ze minder robuust zijn dan acrylnagels en dus minder goed bestand zijn tegen stoten. Ook kun je next gel kopen next gel is een combinatie van acryl en gelnagels waarvan je de voordelen van beide hebt.

Zijn kunstnagels slecht voor je eigen nagels?

Wanneer kunstnagels geplaatst worden op gezonde en goed verzorgde nagels door een professionele nagelstyliste zullen kunstnagels je eigen nagels niet beschadigen. Daarentegen is het echter wel aan te raden om na het verwijderen van je kunstnagels je eigen nagels wat extra verzorging te geven. Dit is extra belangrijk als er sprake is van een allergie voor kunstnagels, wanneer de kunstnagels slecht geplaatst zijn, wanneer er onvoorzichtig is omgegaan of bij verkeerd verwijderde kunstnagels. In deze gevallen kan er wel sprake zijn van lichte schade aan je nagels en is goede verzorging dus extra belangrijk.

Waarom kiezen voor kunstnagels

De meest voorkomende reden waarom mensen kiezen voor kunstnagels is omdat ze ontevreden zijn over hun eigen nagels. Bijvoorbeeld als je korte nagels, afgescheurde nagels of gebroken nagels hebt zijn kunstnagels een oplossing. Kunstnagels zijn sterke, mooie nagels die je handen een mooie, verzorgde en representatieve uitstraling geven. Je nagels zullen niet meer breken en je kunt er wekenlang plezier van hebben. Bovendien zitten kunstnagels de groei van je natuurlijke nagels niet in de weg, je eigen nagels krijgen dus gewoon de kans om aan te groeien. Je hebt de keuze tussen gelnagels en acrylnagels als je besluit kunstnagels te nemen. Een nagelstyliste kan je helpen besluiten welke het beste bij jou passen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.