Tips

Weet jij al welk kerstcadeau moeder krijgt?

Wil je je moeder dit jaar verrassen met een leuk cadeau tijdens de kerst? Zorg dat je op tijd begint met het vormen van ideeën. Een origineel kerstcadeau voor je moeder kopen is namelijk geen eenvoudige opgave. Je kunt dit natuurlijk tegenspreken omdat je een extreem makkelijke moeder hebt, of een moeder met een speciale hobby waar ze altijd wel iets voor nodig heeft. Dan heb je gelijk, maar de meeste moeders hebben best veel noten op hun zang. Goede reden om op tijd inspiratie op te doen zodat je straks met een bijzonder kerstcadeau voor de deur staat.
We hebben alvast een paar cadeau tips voor je op een rijtje gezet. Leuke tips waar je zelf misschien nooit aan gedacht zou hebben.

Metalen design wijnfleshouder met thema

Houdt je moeder van een lekker glas wijn? Verpak haar favoriete fles wijn dan in een mooie metalen wijnfleshouder. Er zijn hele bijzondere modellen verkrijgbaar bij winkels als Kadogalerie in Haarlem. In hun webwinkel kun je online ook een mooi model bestellen. Laat je verrassen door de verschillende thema’s.

Een schootkussen met een prachtige afbeelding

Een schootkussen, een tafeltje met een kussen eronder dat je op schoot kunt zetten, is niet heel bekend, maar iedereen die er wel eens eentje gebruikt heeft is laaiend enthousiast. Je kunt het schoottafeltje namelijk voor van alles gebruiken! Eten op schoot, handwerken, lezen, gebruik voor de tablet of laptop. Te veel om op te noemen. Zie je je moeder of schoonmoeder al op de bank of in haar favoriete stoel zitten met een handig tafeltje op schoot? Een gegarandeerd succes.

Een brillenhouder voor moeder om haar bril te beschermen

Als je iets heel aparts als kerstcadeau moeder wilt geven kun je ook kiezen voor een leuke brillenhouder. Brillenhouders zijn zo ontworpen dat er een bril op kan worden geplaatst. De brillenhouder zorgt ervoor dat de bril beschermt is en dat deze gemakkelijk te pakken is. Je kunt natuurlijk ook een briletui kopen, maar een brillenhouder is net weer iets origineler. Je ziet, er zijn hele bijzondere keuzes te maken. Fijn als je je moeder hiermee kunt verrassen dit jaar. Fijne feestdagen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.