Sport

Waarom een Europese trampoline?

Veiligheid staat op nummer 1 bij Etan Trampolines. Dat is waarom de Etan Premium trampoline en de Etan UltraFlat trampoline in Europa produceren in de eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. De slogan luidt ook wel: ‘Fun you can trust’. Maar wat zijn nou de voordelen van een in Europa geproduceerde trampoline versus een in China geproduceerde trampoline?

Kwaliteit van het product

De Etan Premium trampoline en de Etan UltraFlat trampoline zijn beide geproduceerd in Europa én volledig gemaakt van materialen afkomstig uit Europa. Zo is het PVC dat gebruikt wordt, 630 gram Duits PVC en veel sterker dan het Chinese PVC. Dat is niet het enige, de Premium en UltraFlat beschikken over een extra veilig systeem, namelijk een flap over de veren. Zo kunnen er tijdens het springen vrijwel geen handen of voeten tussen de veren komen. Daarbij komt ook dat de Premium en UltraFlat trampoline een langere levensduur hebben.

Springen maar

De Etan Hi-Flyer is de ideale trampoline voor de startende trampoline springer. Maar als je echt krachtige en gecontroleerde sprongen wilt, moet je gaan voor de Etan Premium. Wil jij de gaafste trucs doen en de hoogste sprongen maken? Kies dan een rechthoekige trampoline of vierkante trampoline, zoals een gelijkvloerse UltraFlat en waan je een echte professional.

Etan Trampolines heeft op de website een trampoline vergelijker staan, op deze manier kan jij nog beter checken welke trampoline bij jou past!

Veiligheidscontrole

Ook voldoen de Premium en de UltraFlat aan de Europese veiligheidsnormen. Dat betekent dat de trampolines goedgekeurd zijn volgens Europese wetgeving. De Hi-Flyer voldoet aan de standaard veiligheidsnormen.

Personalisering

Doordat Etan Trampolines zijn eigen fabriek heeft, zijn ze zelf in charge en kunnen ze veel sneller een product aanpassen naar de wensen van klanten. Ook kan een custom-made trampoline worden besteld. Maar ook op het gebied van innovatie kan sneller gehandeld worden.

Dichtbij huis geproduceerd

Een bijkomend voordeel is dat de trampolines dicht bij huis worden geproduceerd. Dit betekent dat het veel duurzamer is qua logistiek en verkleint de ecologische footprint. Dubbel voordeel!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.