Reizen,  Tips

Vakantie checklist: 4 dingen die je niet moet vergeten

Yes, we mogen weer op vakantie! De zomervakantie is eindelijk aangebroken. Tijd om heerlijk tot rust te komen aan het strand of mooie dingen te gaan bekijken tijdens een citytrip. Wat jouw vakantieplannen ook zijn, er zijn vier dingen die je zeker moet meenemen om er een onvergetelijke reis van te maken.

1. Een bluetooth speaker

Natuurlijk heb je op reis wel wat beters te doen dan op je hotelkamer hangen, maar toch kan het erg fijn zijn om een bluetooth speakertje bij je te hebben voor de momenten dat je wel op de kamer bent. Op lang niet alle hotelkamers kun je gemakkelijk je eigen muziek afspelen. Met een speaker breng je daar gemakkelijk verandering in. Bluetooth speakers zijn erg compact, waardoor ze niet veel plaats innemen in jouw koffer. Een kleine moeite om het wat gezelliger te maken op je hotelkamer!

2. Een reisspelletje

Als je samen reist met je partner, je gezin, een vriendin of iemand anders, is het erg leuk om één of meerdere reisspelletjes mee te nemen. Stel je voor dat je een paar uur moet wachten op het vliegveld omdat je vlucht vertraagd is, dan heb je altijd wat bij je om je te vermaken. Bovendien kan het ook erg gezellig zijn om nog wat spelletjes te spelen op de hotelkamer in de avond of bij slecht weer. Muziekje op de achtergrond via je bluetooth speaker en het wordt zeker een succes! Een stok kaarten in je vakantiekoffer meenemen is sowieso aan te raden, maar er zijn tegenwoordig ook veel andere spelletjes die speciaal in reisformaat gemaakt zijn.

3. Een hamamdoek

Ben jij van plan om lekker aan het strand te gaan liggen tijdens je vakantie? Laat je grote strandlaken dit jaar thuis en neem in plaats daarvan een hamamdoek mee. Normale strandlakens zijn vaak erg zwaar en nemen veel plaats in in je koffer. Een hamamdoek daarentegen is nog steeds groot genoeg om op te kunnen liggen, maar is een stuk compacter en weegt ook veel minder. Zo houd je plaats over in je bagage voor andere dingen. Bovendien droogt een hamamdoek ook nog een stuk sneller.

4. Een sextoy

Misschien denk je er niet meteen aan: een sextoy mee op reis. Toch is het juist iets wat je vakantie nog leuker kan maken! Vaak ga je op vakantie om heerlijk tot rust te komen en eens extra te genieten. En wat is er nu meer genieten dan je favoriete seksspeeltje? Met een sextoy kun je ook op vakantie het ideale moment voor jezelf creëren of juist ervoor zorgen dat jij en je partner tijdens jullie reis extra tot elkaar komen. Inpakken dus, die vibrator! Wist je dat er tegenwoordig ook allerlei soorten mini vibrators zijn? Deze zijn net zo krachtig als grotere vibrators en weten jouw fijne plekjes perfect te stimuleren. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.