Fashion

Tips voor styling accessoires

Als het om accessoires gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van sjaals tot tassen en sieraden, er is geen limiet aan het aantal manieren waarop je je look kunt stylen. Voel je je overweldigd door het aantal accessoires? Wil je nieuw ideeën proberen om een samenhangende look te creëren? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Hier zijn enkele stijlvolle manieren waarop je je accessoires kunt stylen.

Kies voor handgemaakte sieraden

Een van de grootste trends in sieraden op dit moment zijn handgemaakte sieraden van Art by Daan. Handgemaakte sieraden zijn uniek en kosten vaak iets meer dan in massa geproduceerde goederen. Daarnaast zijn ze vaak van betere kwaliteit. Een echt uniek sieraad kan ook veel meer betekenis voor je hebben dan iets dat je in een winkel of online site hebt gekocht. Handgemaakte sieraden zijn op veel verschillende plekken te vinden. Je kunt ze vinden bij lokale ambachtslieden die hun werk verkopen op rommelmarkten, handwerkbeurzen en boerenmarkten.

Schik op verhouding

Je dient je accessoires op maat te rangschikken. Kleinere items moeten bovenaan staan ​​en grotere items eronder. Als je een ketting draagt, moet je een kleinere armband dragen. Dit creëert visuele interesse en zorgt ervoor dat alles in balans is en in verhouding staat tot elkaar. Plaats kleine accessoires ook dicht bij het lichaam terwijl grotere accessoires verder van je lichaam af moeten staan. Hierdoor ontstaan er verschillende dieptes in je algehele outfit.

Breng de look in evenwicht

Het balanceren van een look kan zo simpel zijn als gewicht en proportie. Als je heel veel sieraden draagt, moet je één stuk kiezen om te benadrukken. Als je helemaal niet veel sieraden draagt, kun je het beste één groot statement stuk dragen, zoals een ketting. Als je een paar accessoires hebt of als je ervan houdt om ze te mixen en matchen, overweeg dan om soortgelijke stukken bij elkaar te plaatsen. Je oorbellen kunnen studs of hoepels in verschillende kleuren zijn. Je ringen kunnen ook helemaal van zilver zijn met edelstenen of diamanten erop. Je armbanden kunnen allemaal leren manchetten zijn in verschillende maten.

Mix materialen en afwerkingen

Je kunt verschillende texturen, afwerkingen en materialen gebruiken voor je sieraden. Dit geeft je niet alleen meer styling opties, maar het creëert ook contrast wanneer je ze met elkaar mixt. Met bovenstaande tips in gedachten zul je vast en zeker in staat zijn om je accessoires feilloos te matchen met je outfit. Probeer eens wat dingen uit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.