Tips

 Spiegel op maat voor je badkamer

De meeste mensen beginnen hun dag met zich klaarmaken in de badkamer. Eerst even douchen en dan je hoofd fatsoeneren. Of dat nu betekent scheren, opmaken of je haar in model brengen – het vereist een spiegel. Het meest ideale is dan om een spiegel op maat voor je badkamer te hebben. Dan weet je zeker dat het past bij wat jij nodig hebt. Een badkamerspiegel is sowieso cruciaal, maar kies je voor een badkamerspiegel op maat, dan weet je zeker dat het is wat voldoet aan jouw eisen. 

Voordelen van op maat

Een spiegel op maat kan zo groot of klein zijn als jij zelf wil. Misschien wil je een heel klein spiegeltje, gewoon om even snel te kunnen checken of alles er netjes uitziet en heb je meer niet nodig. Misschien wil je juist dat je een halve wand hebt met een spiegel. Dat zijn allemaal persoonlijke voorkeuren die je bij een spiegel op maat zelf kunt invullen. Zo zorg je dat jouw spiegel perfect in jouw badkamer past en haal je in huis wat nodig is. 

Verlichting bij je spiegel

Je kunt ook kiezen voor verlichting bij je spiegel. Met verlichting op je spiegel zorg je dat je goed zicht hebt op wat je doet. Je ziet jezelf beter dan in een donkere badkamer. En in de winter is het ’s ochtends nogal eens donker. Bovendien krijgen niet alle badkamers daglicht binnen. Dan is zo’n spiegel met verlichting ideaal om goed te zien hoe je er straks in het daglicht bij loopt. 

Meer functionaliteiten 

Je spiegel op maat kan nog veel meer. Kies bijvoorbeeld een spiegelkast met stopcontact. Of kies een spiegel met digitale klok – zo weet je altijd hoe lang je nog hebt voor je weg moet, ook als je onder de douche staat en de spiegel van daar kunt zien. Of kies voor een ingebouwd bluetooth muzieksysteem. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.