Gezondheid,  Reizen

SPF verkleint de kans op huidkanker

Het belang van het gebruik van een factor 30 zonnebrand kan niet worden genegeerd. Het verkleint de kans op huidkanker met de helft. In Europa, Noord-Amerika en vele andere delen van de wereld is huidkanker een van de belangrijkste vormen van kanker die de meeste mensen hebben. Volgens het Center for Disease Control werden bij ongeveer 72.000 mensen verschillende huidziekten vastgesteld. Ongeveer 9400 van die gevallen waren dodelijk. Probeer dus in ieder geval SPF te gebruiken. Deze crèmes beschermen je tegen beschadiging door de zon en uv-stralen. Deze stralen zijn nu gevaarlijker vanwege de aantasting van de ozonlaag.

Maak van het gebruik van een SPF een gewoonte

Het is geen nieuws dat de zon en uv-stralen je huid kunnen beschadigen en huidkanker kunnen veroorzaken. Het is belangrijk dat je je huid tegen beschadiging en ziekte voorkomt. En meest effectieve manier om dat te doen, is zonnebrand kopen voor jezelf en je dierbaren Wat je misschien niet weet, is hoe belangrijk het is om deze crèmes dagelijks te gebruiken. Voortdurend een SPF 30 hebben is de meest gegarandeerde manier om echt een einde te maken aan uv-stralen die je kostbare lichaam beschadigen.

SPF kan je helpen vroegtijdige veroudering te voorkomen

Je wilt beslist niet dat je huid sneller veroudert dan je werkelijke leeftijd. Je wilt geen huid die eruitziet als die van een 90-jarige als je net 25 bent. Uv-stralen zijn erg slecht voor je huid. Het is echter in je eigen belang om een ​​SPF-crème te kopen en deze vaker te gebruiken. Uv-stralen veroorzaken veroudering van de huid, wat in feite de afbraak van collageen is. Dit draagt bij ​​​​aan rimpels en verslapping van de huid. Volgens een onderzoek hebben mensen onder de 50 die regelmatig SPF 30 gebruiken ongeveer 22 procent minder kans om snel oud te worden dan mensen die dat niet doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.