Algemeen,  Tips

Pimp je huis in je vrije tijd

Na een week hard werken lekker een weekendje vrij. Dat is natuurlijk heerlijk, maar soms ook een beetje saai. Elk weekend weer hetzelfde verhaaltje. Daarom geef ik je wat tips over het pimpen van je huis in je vrije tijd! Kleine en simpele aanpassingen kunnen al een heel ander beeld creëren.

Interieur

Om maar eens te beginnen met het interieur. Nee, geen hele nieuwe bankstellen die moeten worden aangeschaft hoor! We gaan wat kleiner denken, zoals bijvoorbeeld stopcontacten en deurklinken. Ik hoor je denken; stopcontacten en deurklinken wat moet ik daar nou aan aanpassen? Nou, denk eens aan deurklinken in jaren 30 stijl, erg retro, maar toch ook wel steeds moderner aan het worden! Je huis krijgt er meteen een andere look van, terwijl enkel de deurklinken worden vervangen. Het is dus helemaal geen hele grote investering in zowel tijd als geld en je krijgt er een super leuk interieur voor terug!

Breder denken

Buiten de deurklinken, wat natuurlijk een moderne verandering is binnen het huis, kan ook iets breder worden gedacht. Hierbij een tip om je eens in te lezen in raam- meubel- en deurbeslag. Een iets uitgebreidere aanpassing dan enkel de deurklink, maar het heeft er zeker mee te maken. Bijvoorbeeld; je voordeur. Een nieuwe klink, nieuwe deurbel, misschien wel een raampje in je voordeur. Allemaal kleine dingetjes die in het eerste opzicht worden vergeten, maar de uitstraling van zowel de buitenkant als de binnenkant een opfrissing geeft.

Dagje weg

Ga eens een zaterdag lekker winkelen bij een tuincentrum bijvoorbeeld voor nieuwe huisplanten, sierkussentjes, fotolijstjes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Doe vooraf wat inspiratie op over een eventuele nieuwe stijl die je ook zou willen hanteren. Hiervoor kun je bijvoorbeeld Pinterest gebruiken. Zo ga je goed voorbereid naar de winkel en weet je precies wat je nodig hebt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.