Op zoek naar een bureaustoel? Hier moet je rekening mee houden!
Tips

Op zoek naar een bureaustoel? Hier moet je rekening mee houden!

Werk je veel thuis of ben je op zoek naar bureaustoelen voor op je kantoor? Bij domomeubelen.be vind je een ruim assortiment aan bureaustoelen. Je vindt er bureaustoelen in alle soorten en maten. Groot, klein, goedkoop, duur… de keuze is aan jou. Je moet een bureaustoel echter niet zomaar kopen. Deze moet wel aan wat eisen voldoen. Hier moet je rekening mee houden bij het kopen van een bureaustoel.

De hoogte van de bureaustoel

De hoogte van de bureaustoel moet goed afgesteld zijn op jouw lengte. Bovendien moet de bureaustoel goed aansluiten bij de hoogte van het bureau. Het is aan te raden om een bureaustoel te kopen die je kunt verstellen. Zo kun je altijd de gewenste hoogte aanpassen. Ook is dit handig als je met meerdere mensen gebruik maakt van dezelfde bureaustoel. Niet iedereen is even groot, dus hoe fijn is het als je de stoel kunt afstellen op je eigen lengte.

Een stevige rugleuning

De rugleuning van je bureau moet stevig zijn en je voldoende steun bieden. Bovendien moet de rugleuning op zo’n manier worden afgesteld, dat je heupen niet naar voren geduwd worden. Ook voor de rugleuning geldt dat het aan te raden is om een verstelbare te kopen. De rugleuning moet breed genoeg zijn en minimaal tot de schouders komen. Tevens moet deze achterover gekanteld kunnen worden als je meer dan 90 graden achterover wilt zitten.

Ergonomische bureaustoel

De allerbeste optie voor een bureaustoel, is een ergonomische bureaustoel. Ergonomische bureaustoelen zijn erop gemaakt om je comfort te bieden. Deze zijn volledig aangepast aan je lichaamshouding. De stoelen bieden ondersteuning, maar geven je ook de ruimte om te kunnen bewegen. Zoals het zitvlak, de rug- en armleuningen en de hoofdleuning zijn op een ergonomische manier afgesteld. Dankzij een ergonomische bureaustoel worden rug-, nek- en schouderklachten voorkomen. Tevens heeft deze soort stoel een positieve invloed op je productiviteit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.