Beauty,  Fashion,  Mode,  Tips

Op stap met jouw hockey team

Wanneer je een uitje hebt met je team van de hockey dan is dat natuurlijk een super leuke gebeurtenis waar iedereen vast al lang naar uitkijkt. Gezellig met een hele groep meiden op pad, een training weekend of gewoon zomaar een leuk uitje voor wat plezier. Als je met zijn alle van een bepaalde club komt, dan is het natuurlijk erg leuk voor de sfeer en de hechtheid van de groep om ook kleding te dragen van de club die bij elkaar past. Daarom kan je dan je trainingskleding meenemen, of zelf een leuk outfit laten maken. Wil je meer weten over hoe je zo een leuke outfit kan laten maken? Lees hieronder dan snel verder.

Waarom kleding van de club aan doen tijdens een uitje?

Als je met jouw hele hockey team op pad gaat dan is het heel erg leuk om echt als een team op pad te gaan. Dit team gevoel kan je dan ook extra naar boven halen door je allemaal te kleden in de kleding van de club. Zo zorg je namelijk echt voor een gevoel van verbondenheid, en dat is natuurlijk ook wat een hecht team nodig heeft. Dit draagt dus onbewust ook bij aan de sfeer, want iedereen voelt zich op deze manier echt onderdeel van het team en de groep waarmee jullie op stap gaan.

Een ander idee dan de trainingskleding

Als je niet de hele dag in de trainingskleding wilt rondlopen tijdens jullie uitje, dan kan je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een dames t-shirt bedrukken. Zo kan je dan voor alle meiden die meegaan op het weekendje weg of met het uitje een leuk shirt laten bedrukken met het logo van de club en bijvoorbeeld hun namen. Zo kan iedereen dan gewoon een leuke, eigen outfit aan, maar zo heb je dan wel alsnog die verbondenheid doordat iedereen hetzelfde draagt. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel erg leuk om zulke shirtjes te hebben.

Wat heb je nog meer nodig?

Naast de kleding, is natuurlijk een goede planning en leuke activiteiten om te gaan doen erg belangrijk om zo een weekendje weg geslaagd te laten zijn. Kijk goed wat iedereen leuk vind om te doen, en kijk bijvoorbeeld of er activiteiten zijn die gerelateerd zijn aan hockey. Verder kan je natuurlijk ook lekker wat met elkaar gaan eten en gewoon gaan genieten!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.