Tips

Ontdek de beste kinderfietsen 2021

Een goede kinderfiets is een belangrijke aankoop. De fiets moet goed zijn, maar ook veilig en daarnaast moet de fiets ook in de smaak vallen bij je kind. Een kinderfiets kopen is dan ook een stuk makkelijker wanneer je al op de hoogte bent van de beste modellen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Of je nu de allereerste fiets voor je kind gaat kopen of een nieuwe fiets moet aanschaffen: er is altijd een kwalitatieve fiets te vinden.

1: Alpina Yabber jongensfiets

Een eerste fiets kopen voor je zoon? De Alpina Yabber jongensfiets behoort niet voor niets tot de top. Deze fiets is krachtig, betrouwbaar en ziet er ook nog eens heel stoer uit. De fiets heeft een handrem en terugtraprem: je kind kan zo lekker fietsen maar ook snel stoppen. Aan de voor- en achterzijde en in de wielen vind je reflectoren waarmee je kind altijd zichtbaar is in het verkeer. De fiets is zeer licht van gewicht en aan te raden voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

2: Bike Fun Lots of Love

De Bike Fun Lots of Love is de beste kinderfiets voor kleine meisjes vanaf 5 jaar. De fiets beschikt over een terugtraprem en een handrem. De kettingkast is gesloten, het zadel is verstelbaar en de fiets is voorzien van een fietsbel en reflectoren. Een voordeel is dat deze fiets is voorzien van een lage instap. Dit maakt het makkelijker om op de fiets te stappen. De fiets staat bekend om de goede bouwkwaliteit en is daarom een grote aanrader voor jouw dochter.

De beste merken voor kinderfietsen op dit moment zijn Alpina, Volare en Loekie, maar je kunt ook op zoek gaan naar andere topmerken, zoals Popal, Gazelle, Batavus, S’Cool en Amigo. Dit zijn stuk voor stuk goede merken waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit voor je kind. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.