Algemeen,  Tips

Neusspreiders, helpen ze echt?

Het is een grootste irritaties bij mensen en dan hebben we het natuurlijk over snurken. Veel mensen heb ik er ook last van, de ene natuurlijk meer dan de ander. Maar wat kun je er eigenlijk aan doen? Er zijn tegenwoordig verschillende producten op de markt om snurken te verhelpen. Wat is nu een fijn product? Zowel qua comfort als qua effectiviteit. Een van de populairste producten is de neusspreider. En dat is niet zonder reden, het is een effectieve en comfortabele oplossing tegen snurken.

Waar komt het snurken vandaan?

Waardoor wordt snurken nu eigenlijk veroorzaakt? Het is eigenlijk heel simpel. Tijdens het slapen kunnen de luchtwegen deels geblokkeerd worden. Hierdoor kan er een snurkend geluid ontstaan, omdat de lucht niet makkelijk door de luchtwegen kan. De neusspreider verhelpt dit probleem. Door de buisjes zo diep mogelijk in je neusgaten te stoppen, worden deze verwijd. Waardoor de blokkering vermindert wordt en het ademhalen makkelijker gaat. Er zijn diverse varianten neusspreiders op de markt. Zo zijn er de ‘stevige’ neusspreiders. Deze variant wordt weleens als iets stugger ervaren, maar het werkt uitstekend. Het is sterker materiaal en dit zorgt ervoor dat de neusgaten goed open blijven staan, waardoor er gemakkelijk adem gehaald kan worden. Dan is er nog de ‘zachte neusspreider’, deze is gemaakt van siliconen en staan bekend om de comfort die het biedt. Het is een uitstekend alternatief wanneer je de stevige variant niet zo comfortabel vindt zitten.

U kunt een heel pakket kopen bij Dr.BreatheWell.nl. Dit pakket is voorzien van 4 stevige neusspreiders, 4 zachte neusspreiders, 1 neusclip met magneet en 30 neuspleisters. Hierdoor kun jij testen wat je het fijnste vindt. En vervolgens kun je uiteraard ook alle producten apart bestellen wanneer jij je keuze hebt gemaakt. Je kunt het pakket voor slechts €29,95 bestellen en wanneer je je bestelling voor 23:30 besteld, ligt het morgen al op de stoep. Bestel dus snel jouw nieuwe pakket en test uit wat voor jou het beste werkt, zowel op het gebied van comfort als de werking tegen snurken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.