Beauty,  Fashion,  Mode

Nachtkleding waarmee je het hoofd van mannen op hol brengt

Als je een romantische avond met je geliefde op de planning hebt óf gaat daten, wat trek je dan aan? Dat is voor fashion die je overdag draagt nooit zo’n probleem. Je kijkt of je nog iets vrouwelijks in je garderobe hebt en scoort er wat kekke accessoires bij of je shopt iets nieuws. Classy but not trashy! Deze regels weten de meeste dames wel. Wat moet je nu dragen als het avond wordt? Tijdens een romantische date met je geliefde of tijdens een nieuwe date moet je ‘m natuurlijk wel ff imponeren. Van een lekker bord eet je niet alleen zeggen ze, dus zorg dat hij je nooit meer vergeet na jullie spannende avond. Betoverende nachtkleding is het antwoord. Als je onderstaande fashion items shopt is shinen een feit!

Luxe lingerie set

Mannen en lingerie, meer hoeven we daar niet over te zeggen denk ik. Er zijn zowel online als stenen winkels de meest prachtige & luxueuze lingeriesets verkrijgbaar. Als we de gemiddelde man vragen waar zijn voorkeur uitgaat dan kiest het overgrote deel voor een zwarte lingerie set. Dit omdat mannen vinden dat het vrouwen mysterieus en duister maakt. Ook rood werd tijdens een onderzoek genoemd als populaire kleur. Lingerie in neonkleurtjes wordt gezien als speels en sexy. Sommige mannen vinden de kleur meer voor pubers dan voor vrouwen. 

Zijden nachthemdje

In bijpassende kleur zijden of satijnen hemdje shoppen is ook een geweldig idee om jouw date of geliefde het hoofd op hol te laten staan.

Korte satijnen dames badjas kimono Maak je lingerie set en je nachthemdje af met een luxe korte satijnen dames badjas kimono. Online aanbieders in badjassen – zoals badjas.nl – hebben een ruim aanbod in luxe satijnen badjassen voor dames. Ons advies is om te kiezen voor een satijnen badjas kimono van ‘Satin-Luxury’. Deze satijnen badjassen hebben een ruime overslag en een verstelbaar strikceintuur zodat de kimono altijd de goede pasvorm heeft.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.