Fashion

Hoe vaak dien je een beha te wassen? Alle antwoorden worden gegeven in dit blogbericht

Een van de meest gestelde vragen die vaak gesteld worden door vrouwen is als volgt: “Hoe vaak moet ik mijn beha wassen?” En elke keer schrikken vrouwen van de antwoorden op deze vraag. Dit artikel geeft je alle informatie over het wassen bh’s en alle details rondom de stoffen van een bh en de wasmethodes die daarbij horen.

Antwoord op één de meest gestelde vragen van vrouwen:

Dus hier is de antwoord op jouw vraag: als je wilt dat je beha’s optimaal presteren en zo lang mogelijk meegaan, dien je je beha te wassen nadat je de bh één ​​keer of maximaal twee maal hebt gedragen. Als je je bh twee keer moet dragen voor het wassen, geef de bh dan tussendoor een vrije dag. Het elastiek heeft tijd nodig om te herstellen en terug te keren naar een neutrale positie.

Het is vrij gemakkelijk te begrijpen waarom dit het geval is. De beha wordt direct tegen je lichaam gedragen en verzamelt zo lichaamsoliën en huidcellen. Elastiek, een belangrijk onderdeel van de bh-band en bandjes, reageert niet goed op beide stoffen. Wanneer deze materialen in het elastiek komen, wordt het vermogen om uit te rekken en samen te trekken verminderd. Het vereist een goede wasbeurt om deze stoffen te verwijderen, zodat het elastiek weer zijn werk kan doen om de beha strak tegen het lichaam te houden.

Dit roept de vervolgvraag op: “Hoe was je een beha?”

Laten we beginnen met wat je niet moet doen: doe je beha niet in de wasmachine. Veel vrouwen willen al snel een bh in de wasmachine gooien, want het is zo gemakkelijk na een lange avond of intensieve werkdag. Maar namens je beha, smeken wij jou om het niet te doen!

Ga zorgvuldig om met je bh en probeer de structuur te behouden

Beha’s zijn een delicaat en zorgvuldig ontworpen kledingstuk. Als onderdeel van de ondersteunende structuur hebben veel beha’s beugels onder elke beha-cup. Die beugels doen belangrijk ondersteunend werk in je beha. Ze moeten hun vorm behouden en blijven zitten. In de wasmachine (ja zelfs in de kortste cyclus) kan de waterdruk en de druk van kleding rond de beha (zelfs in een lingerieset) ervoor zorgen dat de beugel gaat draaien en zijn vorm verliest. Denk ook aan je andere kleren of een vibrator die in de wasmachine zit. De bh-haken kunnen blijven hangen aan al het andere dat je in de wasmachine of de lingerie set hebt (ja, zelfs als je ze vast maakt voordat je ze in de was doet).

Kun je een bh wassen in de droger?

Hoe zit het met de droger? Dit is vaak een vervolgvraag van vrouwen. Helaas maakt de droger de stof van de bh kapot. Het maakt niet uit welke temperatuur je gebruikt. Elastiek is de sleutel tot de functie van de beha en, zoals hierboven beschreven, dient elastiek en de stof van je bh op de juiste manier worden verzorgd.

Dit alles betekent één methode: handen wassen en met de hand wassen en daarna drogen in de schone lucht is dé enige manier om de beha schoon te maken. Gebruik lauw water en een zacht wasmiddel om een ​​beha te wassen. Zacht is het operatieve woord. Ik hou van Soak wash omdat het overal verkrijgbaar is, zelfs in de Albert Heijn supermarkt.

Hoe maak je de bh helemaal schoon? 

Om je bh’s schoon te maken, scheidt je ze op kleur en laat je ze 20 tot 30 minuten weken om de zeep en het water hun reinigings magie te laten werken. Spoel vervolgens de zeep uit de bh’s in lauw water. Om het overtollige water voorzichtig uit een beha te halen zonder erin te knijpen, leg je de beha in een handdoek en druk je voorzichtig op de handdoek.

Leg de beha vervolgens plat op een handdoek om te drogen. Deze soak-and-press-techniek is eigenlijk vrij eenvoudig en vereist helemaal niet veel actieve tijd. De juiste strategie is om bh’s wekelijks schoon te maken, ze te laten weken terwijl je een extra lange en luxe weekend douche neemt.

De algehele levensduur van jouw beha, dat wil zeggen hoe lang het een zinvolle ondersteuning en vormgeving geeft, hangt af van de kwaliteit van de beha (materiaal en constructie), cupmaat, draagfrequentie en hoe de beha wordt verzorgd. De verzorging van je bh is een van de factoren die je volledig in de hand hebt en we willen allemaal dat onze prachtige handgemaakte bh’s zo lang mogelijk meegaat!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.