Tips

Hoe jij jouw trampoline opvallend en kleurvol maakt

Je bent van plan om binnenkort een trampoline te gaan kopen maar je ziet een beetje op tegen die standaard saaie blauwe kleur? Geen zorgen! In deze blog lees je handige tips die jij kunt gebruiken om wat meer kleur en beleving in jouw saai ogende trampoline te krijgen. Kijk ondertussen even bij Vikingchoice voor beste trampoline deals!

Alle kleuren van de regenboog

Met een regenboog trampoline rand weet je zeker dat jij de meest kleurvolle trampoline van de hele buurt hebt. Een regenboog trampolinerand bestaat uit meerdere kleuren die in de regenboog terugvindt. Vaak rood, geel, groen gecombineerd met blauw. Naast dat het een hele andere uitstraling aan jouw trampoline geeft, helpt het jonge kinderen bij de ontwikkeling en herkenning van kleuren.

Maak jouw eigen meisjes trampoline

Wie denkt dat trampolinespringen alleen voor jongens is heeft het helemaal mis. Lekker springen op jouw eigen trampoline is geschikt voor iedereen. Ongeacht of je een jongen of meisje bent, of welke leeftijd je hebt! Heb jij alleen maar meiden? Dan is een roze trampolinerand onmisbaar in jullie tuin! Versier jouw trampoline met een knalroze trampolinerand en spring samen met al jouw vriendinnen.

Niet opvallen doe je met tuin-neutrale kleuren

Wil jij juist het tegenovergestelde? Een niet opvallende trampoline, netjes weggewerkt en zo neutraal mogelijk opgesteld? Dan adviseren wij jou om een donkergroene of zwarte trampolinerand te nemen. Je kunt zelfs het frame zwart spuiten om nog beter te camoufleren met de buitenomgeving. Houdt er wel rekening mee dat donkere kleuren in de zomer meer warmte en hitte absorberen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.