Algemeen,  Fashion

Een duurzame accessoire

Als je dagelijkse tas nodig hebt voor werk of school, moet deze lang mee kunnen gaan en ook veel gewicht kunnen verdragen. Een goede business tas heren of dames heeft veel capaciteit en genoeg compartimenten om al je spullen te kunnen organiseren. Bij Plevier tassen kun je uit veel modellen kiezen, met veel verschillende details. Als je een laptop hebt, is het verstandig om die op te meten en een tas te kiezen die groot genoeg is om hem veilig mee te nemen. Plevier tassen gebruikt ook hoogwaardig leer als grondstof, dus je tas zal veel aan kunnen en het jaren volhouden!

Duurzaamheid

De laatste jaren is duurzaamheid een steeds belangrijker criterium voor consumenten aan het worden. We willen niet dat onze spullen voor altijd op de wereld voor verontreiniging gaan zorgen. Ook willen we dat de spullen die we kopen, niet na een jaar alweer vervangen moeten worden. Dit draagt alleen maar bij aan vervuiling en daar hebben we al genoeg van!

Duurzame materialen zijn dan ook een geweldige oplossing. Voor spullen als schoenen en tassen is leer een uitkomst. Onze voorouders waren er ook al van op de hoogte dat leer een geweldige grondstof is, daarom is dit zeker niets nieuws! En wie wel eens door de kringloopwinkel heeft gestruind, zal ook genoeg items tegen zijn gekomen van leer. Bewijs genoeg dus voor de duurzaamheid.

Gaat zeer lang mee

Als je na jaren klaar bent met je mooie tas, kun je er aan denken om hem aan je kinderen te geven. Een andere optie is verkopen, of doneren aan een kringloop winkel. Door een duurzame tas te kopen zorg je uiteindelijk voor minder afval, doordat jij er langer van geniet en hem ook nog door de volgende generaties kunt laten gebruiken. Hoe meer mensen dezelfde spullen gebruiken, des te minder er geproduceerd hoeft te worden! Zo helpen we moeder natuur allemaal een handje mee.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.