Fashion

Draag jouw geliefden met je mee

Draag je jouw geliefden ook het liefst de hele dag met je mee? Mee naar werk, naar school, op reis, overal waar je heen gaat. Zo hoef je ze zo min mogelijk te missen. Dan is een gepersonaliseerd sieraad hét item voor jou! Zo draag je je geliefde met trots om je heen en kan iedereen zien wie er bij jou hoort.

Naamketting

Dankzij gepersonaliseerde sieraden vereeuwig je de liefde tussen jou en je kind, vriend of vriendin, partner of ouders. Een van de leukste gepersonaliseerde sieraden die we tegenwoordig ook steeds vaker zien is een naamketting. Hoe leuk is het om de naam van je geliefde om je nek te dragen. In verschillende lettertypen of in jouw eigen handschrift. Hoe gaaf! Dankzij de subtiele maar toch persoonlijke vorm is een naamketting geschikt voor iedere gelegenheid. Wanneer je de kinderen van school haalt tot een luxe diner. De ketting zal de outfit helemaal compleet maken! Zelfs wanneer je een lange dag op school of kantoor hebt, zijn jouw geliefden in gedachten (en om je nek) bij je!

Sieraad met eigen handschrift

Bij KAYA Sieraden kan je een gravure in je eigen handschrift laten maken. Zo maak je je sieraden nog persoonlijker en nog unieker, want niemand heeft precies hetzelfde sieraad. Een lieve boodschap of een woord of naam, het kan allemaal. Ook super leuk om zoiets cadeau te geven. Laat zien hoeveel je van iemand houdt door een lieve boodschap op een armband of ketting te laten graveren.

Persoonlijk en waardevol cadeau

Een heel persoonlijk en waardevol cadeau dus. Verwen jij jezelf of een ander? Hoe dan ook, iedereen zal stralen bij het zien van het prachtige sieraad! Als je bij KAYA Sieraden besteld, krijg je bij ieder sieraad een luxe sieradendoosje met een zilverpoetsdoekje. Zo kun je de sieraden netjes opbergen als je het even niet draagt en houd je het sieraad mooi en glinsterend met het doekje. Zo gaan de sieraden een leven lang mee, wie wil dat nou niet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.