Beauty,  Fashion,  Gezondheid,  Tips

Dit is de beste manier om je haar tegen hitte te beschermen.

We doen alles. Föhn het haar, maak het steil en krul het. Dit geeft ons krullend haar en gespleten punten. En dat willen we niet. Maar ik wil natuurlijk op dit leuke feest verschijnen met een onberispelijk kapsel. Maak je geen zorgen, vandaag geven we je tips om je haar te stylen terwijl je het tegen hitte beschermt.

Niet de hoogste positie

Je hoeft je stijltang of krultang niet echt 210 graden af ​​te stellen om je haar in model te houden. Aangezien we deze tools op droog haar gebruiken, is het belangrijk om de temperatuur lager te houden en het haar zo kort mogelijk in contact te houden met de tang. Ook is de maximale temperatuur die je haar aankan ongeveer 180 graden. Houd er rekening mee dat elke haarstructuur anders is. Als je dunner haar hebt, hoef je je krultang echt niet zo lang vast te houden als wanneer je dikker haar hebt.

Masker

Als je je haar regelmatig aan hitte blootstelt, is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Dit kan met een wekelijks haarmasker. Laat het voedende masker een tijdje staan ​​en was het daarna af. U kunt ook een masker dragen voordat u naar bed gaat. Leg een handdoek op een kussen en spoel hem ’s ochtends af. Het kost wat extra moeite en doet wonderen.

Plan een knipbeurt

Plan van tijd tot tijd een kort kapsel. Om niet te veel in de groei te verliezen, moet de kapper alleen de punten knippen. Dit voorkomt gespleten haarpunten, waardoor het stylen gemakkelijker en mooier wordt. Het vermindert ook aanzienlijk de contacttijd van de pincet met haar.

Gebruik een beschermende spray

Spray vooraf haarbeschermingsspray om het haar te beschermen. Goede sprays zijn vaak verkrijgbaar bij de kapper, maar je kunt ze ook bij de apotheek kopen. Het zorgt ook vaak voor een glanzende look. Een win-winsituatie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.