Beauty

Deze producten kunnen niet ontbreken in jouw gezichtsroutine

Een goede skincare is ontzettend belangrijk. Vooral in deze koude dagen is het goed om extra goed voor onze huid te zorgen. Er zijn veel dingen die je kunt doen om je huid gezond en gehydrateerd te houden. Drink bijvoorbeeld genoeg water en zorg dat je de juiste voedingsmiddelen binnen krijgt. Natuurlijk kunnen de juiste producten ons ook veel verder helpen om onze huid gezond te houden. Toch is het heel begrijpelijk dat het soms lastig kan zijn om de juiste producten uit te kiezen, het zijn er dan ook zoveel! Wij laten je zien welke producten essentieel zijn.  

Cleansers 

Een goede gezichtsverzorging routine begint bij een goede cleanser. Het is belangrijk om je gezicht goed te wassen. Gedurende de dag blijft er meer vuil aan je huid plakken dan je denkt. Door gebruik van een goede cleanser te maken reinig je je huid en zal je minder last hebben van puistjes. Natuurlijk heeft iedereen een andere huid. Als je een gevoelige huid hebt is micellair water ideaal. Als je meer make-up draagt zoals foundation draagt kan reinigingsmelk ook niet uit je routine ontbreken. Ook een goede tonic kan al een hoop verschil maken. Na gebruik te hebben gemaakt van de andere reinigingsproducten kan daar ook residu van zijn overgebleven op je gezicht. Met een tonic kan je dit weghalen. Daarnaast werkt de tonic ook erg kalmerend voor de huid.  

Crèmes     

Er zijn ook een aantal crèmes die je aan je routine toe kan voegen. Omdat elke huid anders is, heeft niet iedereen dezelfde crèmes nodig. Kijk hierbij goed naar je eigen huidtype en leeftijd. Gelukkig sta je hier niet helemaal alleen in. Merken als Mesoestetic hebben aparte lijnen en collecties die het beste bij jouw huid passen. De crèmes die eigenlijk altijd wel nodig hebt zijn dag-of nachtcrèmes. Deze kan je daarom zeker aan je routine toevoegen. De dagcrème zal je huid beschermen tegen de zon en de nachtcrème heeft een herstellende werking.   

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.