Gezondheid

Deze lekkernijen zullen zorgen voor blije gasten!

Over een maand is het alweer zo ver, de feestdagen komen eraan! De tijd om samen met vrienden of familie te genieten van zoetigheid en kerstdiners. Ben jij op zoek naar iets anders wat je op tafel kan zetten, dan de standaard lekkernijen? Hieronder staan voor jou drie originele lekkernijen op een rij gezet om je gasten mee te verassen. Ze maken natuurlijk ook een leuk cadeau voor de zoetekauwen onder ons!  

Handgemaakte kerstchocolade 

Je kan natuurlijk je kerst chocolade bestellen bij de supermarkt, maar chocola van een chocolatier is nog leuker! Je kan langs gaan bij een lokale zaak bij jou in de buurt, maar grotere chocolatier ketens als Gust Royal hebben vaak ook de optie om online je bestelling te plaatsen. Deze kerstchocolaatjes hebben een leuker design en zijn vaak ook te verkrijgen met allerlei lekkere vullingen en smaken. Een stuk origineler dan de standaard puur, melk en witte kerstkranjes dus.  

Een gezonde kerstcake  

Sommige mensen kunnen niet alle kerst lekkernijen eten, wanneer ze bijvoorbeeld een bepaald dieet volgen of last hebben van bepaalde allergieën. Wil jij ook al je gasten blij maken? Spring je keuken in en doe je schort aan! Op internet zijn genoeg recepten te vinden voor het maken van snoep, taarten en cakes met minder suiker of zonder gluten en melk (lactose). Zo kan bij jou thuis straks iedereen genieten van al het lekkers dat jij op tafel zet, ze zullen natuurlijk ook merken dat jij extra liefde gestopt hebt in alle gerechten! 

Specialty drinks 

Bij lekker eten hoort natuurlijk ook lekker drinken. Je kan gaan voor de klassieke rode en witte wijnen, maar er zijn een aantal speciale drankjes die erg populair zijn tijdens de kerstdagen. In Duitsland heb je natuurlijk glühwein, in Amerika kijken veel mensen uit naar een glas eggnog. Voor de kinderen is een feestelijk versierde warme chocolademelk met slagroom superleuk.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.