Tips

De verschillende soorten halfhoogslapers

Een kinderkamer inrichten kan een pittige klus zijn. Vooral wanneer je weinig ruimte hebt of als je kind allerlei wensen heeft. Je wilt een prettige plek creëren waar je zoon of dochter tot rust kan komen en lekker kan spelen. Misschien is de kamer niet heel groot, maar wil je wel voldoende ruimte scheppen; dan is een halfhoogslaper een goede investering. In deze blog lees je alles over verschillende soorten halfhoogslapers!

Halfhoogslaper met kast
Het voordeel van een halfhoogslaper met kast is dat je een bed en opbergruimte in een hebt. Je hoeft geen andere kast meer aan te schaffen. Hierdoor kun je redelijk wat ruimte vrij houden. Vooral in kleine kamers is dit ideaal. Er zijn verschillende soorten halfhoogslapers met kasten. Zo kun je kiezen voor een halfhoogslaper met voornamelijk laden, of juist een met een kledingkast. De bedden zijn in allerlei kleuren en thema’s te krijgen, dus voor alle kinderen zit er iets leuks tussen.

Halfhoogslaper met bureau
Een halfhoogslaper met bureau is populair bij kinderen, jongeren en zeker ook bij jongvolwassenen. Vooral voor kleine ruimtes is deze halfhoogslaper ideaal om huiswerk te maken, creatief bezig te zijn of te werken. Er zijn halfhoogslapers met een vast bureau, maar ook met een uitschuifbaar bureau. Met een uitschuifbureau kun je dus ook nog extra ruimte creëren door het bureau onder het bed te schuiven. Dit kun je ook doen als je je kamer netjes wilt acherlaten.

Halfhoogslaper
Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een ‘gewone’ halfhoogslaper te kiezen. Hier zit geen kast of bureau onder het bed. Bij deze halfhoogslapers wordt de ruimte onder het bed vaak gebruikt als speelruimte. Er zijn veel modellen en kleuren, dus halfhoogslapers kunnen voor iedereen interessant zijn. Het is zelfs mogelijk om een glijbaan aan het bed te monteren, dat is gegarandeerd veel speelplezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.