De mooiste draagzakken voor moeders
Mode,  Tips

De mooiste draagzakken voor moeders

Je wil je nieuwe baby waarschijnlijk het liefst zo dichtbij mogelijk houden. Een draagzak is hiervoor dé oplossing. Met een draagzak kun je, op comfortabele wijze, je baby tegen je lijf aan dragen en toch je handen vrijhouden. Ideaal voor multitasken met taken in huis of gewoon op de bank met een lekker boek. Maar wat zijn de mooiste, fijnste draagzakken op de markt en welke voordelen hebben draagzakken nog meer?

De mooiste en fijnste zijn van…

Er zijn enorm veel draagzakken op de markt maar voor het dragen van je baby wil je zeker weten dat de kwaliteit goed is. De veiligheid staat natuurlijk op de eerste plaats, maar het oog wil ook wat toch? Gelukkig hoe je voor design niet in te leveren op kwaliteit. Een van de beste merken op dit gebied is Ergobaby. De naam zegt het al, de baby wordt ergonomisch gedragen voor zowel drager als baby. Dit merk wordt zelfs aanbevolen door huisartsen. De functionaliteit zit dus wel goed. Maar de draagzakken van Ergobaby zijn ook nog eens erg mooi. Met veel neutrale effen kleuren en een paar subtiele patronen zijn de designs van Ergobaby niet schreeuwerig en zit er altijd een kleur bij die bij jouw en je baby past

Draagzak voordelen

Zoals eerder benoemd zijn een aantal voordelen van een draagzak dus dat de baby ergonomisch gedragen kan worden en dat je de baby lekker dicht bij je kan houden. Maar wat is nou het voordeel van je kindje dicht bij je dragen? Voor de baby voelt dit heerlijk. De baby voelt zich geborgen en het geschommel helpt bij het slapen. Het stimuleert de ontwikkeling van je kind en versterkt de band met je kind. Het kan zelfs helpen bij refluxklachten doordat de baby rechtop gedragen wordt. Als laatst ben je mobiel en flexibel, je hebt je handen vrij om te doen wat je wil.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.