Tips

De leukste high tea houd je hier!

Een high tea. Mega gezellig om te doen met je vriendinnen en tevens een goed idee voor moederdag of om je oma eens mee te verwennen. Het is een leuke manier om wat extra quality time met je dierbaren te hebben en wie houdt er nu niet van een lekker hapje eten? Als je op zoek bent naar high tea dordrecht dan zullen we je in dit artikel een hele leuke tip meegeven. Gegarandeerd een gezellige middag met je dierbaren!

High tea in het centrum van Dordrecht

Als je op zoek bent naar een high tea in hartje Dordrecht dan ben je bij De Remise Dordrecht aan het juiste adres. Deze leuke lunchroom in het centrum van Dordrecht heeft naast een uitgebreide menukaart en ontbijtjes ook de optie om een gezellige high tea te organiseren. Ze bieden hierin verschillende opties aan. Zo heb je een normale High tea proeverij vanaf 19,95€ per persoon, een High tea proeverij XXL voor 28,50€ per persoon en een vegan High tea voor 22,50€ per persoon. Tevens kun je de high tea combineren met vergadering of een kinderfeestje. Die worden georganiseerd in een zaal waar zeker 12 mensen tegelijk in kunnen.

Authentiek en vol historie

De Remise is een gezellige lunchroom in een authentiek Dorths pand, gelegen tussen het stadhuis en de Grote Kerk in Dordrecht. Lekker centraal en ideaal te bereiken wanneer je een dagje uit bent in de bruisende stad Dordrecht. Het pand zit vol historie en tijdens je high tea kun je dit allemaal bewonderen. Mocht je hier graag een high tea willen organiseren, dan neem je het best contact op met de lunchroom via het contactformulier op hun website. Voor een gezellige lunch kun je zo zonder reservering langskomen, maar ook kun je deze eventueel van te voren reserveren zodat je jezelf verzekerd bent van een plekje.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.