De leukste beauty content online en op tv!
Beauty,  Tips

De leukste beauty content online en op tv!

Lees jij graag beauty blogs, vraag jij je wel eens af hoe je een gerstekorrel moet verwijderen, hoe je je ogen het beste op kunt maken of vraag je wel eens ‘’werken haarvitamines echt’’? Dat hebben wij dé aanraders voor jou. Dit is de leukste beauty content die er nu te vinden is.

Dameswiki

Dameswiki is een hele leuke damesblog. Met alles van beauty en fashion tot lifestyle en gezondheid. Als je last hebt van gerstekorrels of alles wil weten over haarvitamines ben je hier aan het juiste adres. Met leuke aanraders en veel informatie leer je veel nuttige en leuke tips via deze blog. Je kunt ze zelfs volgens op verschillende social mediakanalen om makkelijk op de hoogte te blijven of er een nieuwe blog is die jij graag wil lezen.

Chantals beauty camper

Hoewel steeds minder mensen naar live tv kijken wil ik deze aanrader toch geven. Elke woensdag avond gaat Chantal Jansen op pad met Fred van Leer en Leco van Zadelhoff op pad om mensen een make-over te geven. Dit zorgt natuurlijk voor hilarische beelden. Dit trio kan het namelijk niet laten om constant grapjes te maken. Maar daarnaast gaat het natuurlijk ook over de make-over. Zo steek je nog wat op over de trends op het gebied van fashion én beauty. Visagist Leco geeft ook veel beauty tips waar je inspiratie uit kan halen.

Eigen huis en tuin: lekker leven

Om nog even in de televisiesferen te blijven wil ik dit programma ook tippen. Eigen huis en tuin: lekker leven is dagelijks te zien. Je zou het niet verwachten, maar ook in dit programma zit een make-over segment. Hier wordt telkens een persoon verwend met een make-over. De visagist van het programma legt erg duidelijk uit wat hij doet zodat de persoon die de make-over krijgt dit zelf ook kan. Maar hierdoor steken wij ook nog wat op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.