Beauty,  Fashion,  Mode,  Tips

De juiste kleur kiezen voor een jurk

Kies een kleur die bij je huidskleur en haarkleur past als je op zoek bent naar de ideale jurk. Een felgekleurde jurk zal je levendiger doen lijken. Het zal ook je beste eigenschappen benadrukken. De juiste kleur kleding kan je slanker maken en je wangen en ogen benadrukken. Het geeft je ook een gezonde uitstraling. Lichte pastelkleuren en ingetogen tinten passen bij vrouwen met een lichte huidskleur en ogen met een kille ondertoon. Kies zachte kledingtinten die je natuurlijke kleur en kenmerken niet domineren. Leisteenblauw en levendige kleuren zoals een groene jurk zijn allemaal flatterende kleuren. Vrouwen met een lichte en koele huidskleur zien er het beste uit in jurken in delicaat wit of crème.

Wanneer draag je lichte warme tinten en donkere koele tinten?

Vrouwen met een lichte en warme huidskleur en haar zien er het beste uit in bleke en zacht gekleurde kleding. Perzik en aqua zijn uitstekende selecties voor dames met lichte warme tinten. Limoengroene of koraalkleurige jurken zijn levendig, maar overschaduwen je lichte huidskleur of haar niet. Donkere of doffe kledingkleuren moeten worden vermeden. Kies een kledingstuk in roomwit of warm chocoladebruin in plaats van echt zwart of puur wit. Vrouwen met lichte en warme tinten zullen er goed uitzien in kleuren met een vleugje goud en wat warmere marine kleuren. Vrouwen met donkerder haar of donkere ogen die een koele roze en blauwe ondertoon op hun huid hebben, kunnen koele blauwe of bordeauxrode tinten dragen. Rijke en gedurfde kleuren zien er fantastisch uit bij mensen met een donkere huidskleur of donker haar met koele ondertonen. Jurken in juweeltinten zoals smaragdgroen die je terugvindt bij Topvintage.

Het dragen van donkere warme tinten

Jurken met diepe aardetinten zien er het beste uit bij dames met een donkere huidskleur, een warme of roze huidskleur en rood of karamelkleurig haar. Warme tinten die passen bij je haar en ogen zijn olijf- en oranjerood. Veel dames met een warme huidskleur zullen er goed uitzien in marineblauw en warme grijzen. Ga voor warme kleuren zoals crème of beige als je op zoek bent naar een witte jurk. Felle of pastelkleurige jurken moeten worden vermeden, omdat ze vrouwen met donkere warme trekken er vermoeid of verwilderd uit kunnen laten zien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.