De fijnste upgrades voor je huidverzorgingsroutine
Beauty,  Tips

De fijnste upgrades voor je huidverzorgingsroutine

Elke ochtend en avond je gezicht wassen met een cleanser, misschien ook een toner of tonic en dan je dag- of nachtcrème. Veel mensen hebben deze huidverzorgingsroutine wel onder de knie. Toch heb je soms nog niet al je huiddoelen behaald. Wat kun je nog meer doen om je huidverzorging naar een volgend niveau te tillen?

Betere producten

Een eerste upgrade die je kunt maken is door over te stappen op betere producten. Veel producten van de drogisterij, vooral de goedkopere merken, bevatten veel parfum en daardoor ook alcohol. Dat is niet goed voor de huid en kan je huidconditie soms zelfs slechter maken. Stap daarom over op professionele producten. De producten van Mesoestetic zijn bijvoorbeeld allemaal gemaakt op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Laat je adviseren bij een schoonheidsspecialist

Een andere goede tip is om je bij een schoonheidsspecialist te laten adviseren. Dit kan gaan over welke producten je het beste kunt gebruiken of zelfs speciale behandelingen die je af en toe kunt laten doen bij de specialist. Dit is niet alleen goed voor je huid maar ook erg fijn en daarom zeker een aanrader om eens te proberen. Vooral als je specifieke huidproblemen hebt waar je wat aan wil doen is dit dé tip.

Extra producten

Als je tevreden bent met je huidige routine en deze gewoon een beetje wil uitbreiden kan dat natuurlijk ook. De eerste stap die je kunt, en zou moeten, toevoegen is oog crème. De huid onder en rondom je ogen is dunner en gevoeliger dan de rest van je huid. Daarom moet je deze ook altijd vrijlaten bij het gebruik van maskertjes. Deze huid heeft namelijk een speciale verzorging nodig.

Het volgende wat je kunt toevoegen is serum. Dit kun je ná je tonic of toner en vóór je dagcrème gebruiken voor een extra intense verzorging en voeding van de huid. Serums heb je in verschillende varianten. Sommige kun je dagelijks gebruiken, maar als je helemaal het luxe gevoel wil toevoegen kun je ook eens per week een ampul gebruiken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.