Beauty

Dé beauty musthaves van nu

Elke vrouw ziet er graag netjes en verzorgd uit. Want als je je goed voelt over je uiterlijk, dan straal je dat ook uit en zit je lekkerder in je vel. We zijn daarom allemaal op zoek naar producten die onze beauty routines net wat beter en gemakkelijk maken. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan IPL ontharing? Of wat dacht je van een led masker voor een optimale gezichtshuid?

IPL ontharing voor thuis

Permanente ontharing wordt steeds populairder. Tot voor kort kon je hiervoor alleen nog terecht bij dure salons, waardoor permanente ontharing niet voor iedereen was weggelegd. Tegenwoordig komen er steeds meer betaalbare alternatieven op de markt, waarmee je thuis op eenvoudige wijze zelf voor permanente ontharing kunt zorgen. In het begin zal je het apparaat nog regelmatig moeten gebruiken. De frequentie zal echter steeds afnemen, waardoor je je uiteindelijk nog maar twee a drie keer per jaar bezig hoeft te houden met ontharing. Stukken beter dus dan twee a drie keer per week met scheermesjes en hars strips in de weer zijn. 

Een stralende huid met een led masker

Nog nieuwer is het led masker. Waarschijnlijk ben je al bekend met een lekker gezichtsmaskertje om je huid een flinke oppepper te geven. Maar tegenwoordig zijn er ook led maskers. Deze maskers geven je huid een boost door middel van ledverlichting. Erg praktisch (geen geknoei) en ontzettend duurzaam.

Hoe werkt dit dan precies?

Elke kleur licht heeft zijn eigen functie. Zo is er bijvoorbeeld een functie die de zuurstofuitwisseling in de huidcellen verbetert. Dit voegt energie toe, verbetert de huid immuniteit en voorkomt roodheid van de huid. Voor de rijpere huid is er een functie om de verslapte huid te verstevigen en fijne lijntjes tegen te gaan. Of wat dacht je van een led maskertje welke de huid kalmeert en helpt bij allergieën? Voor elk huidtype en elk probleem is er een oplossing door middel van een led masker.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.