Beauty

4 Schoonheidsprocedures voor de privé-lichaamsdelen van vrouwen

Er zijn veel verschillende manieren waarop vrouwen hun privé-lichaamsdelen kunnen verfraaien. Sommige van deze procedures, zoals schaamlipcorrectie, komen vaker voor dan andere, zoals vaginale verjonging. Anderen zijn extremer, zoals labiaplastie en lipinjecties. Er is een breed gamma aan opties beschikbaar voor vrouwen die het uiterlijk van hun privégebieden willen veranderen. In dit artikel worden een aantal procedures toegelicht die het uiterlijk van vrouwen kan verbeteren.

Schaamlippencorrectie

Schaamlippencorrectie zoals die worden aangeboden bij SAM Kliniek is een populaire procedure bij vrouwen die zich bewust zijn van hun grootte en uiterlijk. De procedure kan worden uitgevoerd om de schaamlippen te verkleinen of te vergroten. Schaamlippen worden vaak vergroot als gevolg van de bevalling en andere fysieke veranderingen die optreden naarmate vrouwen ouder worden. Als je het gevoel hebt dat je buitenlip te groot is en/of je binnenlip buiten je buitenlip hangt, kan labiaplastie geschikt voor je zijn.

Vaginale verjonging

Vaginale verjonging is het proces van het aanspannen van de spieren in de vagina en het verbeteren van het uiterlijk. Deze procedure wordt meestal uitgevoerd door een gynaecoloog of plastisch chirurg, meestal bij patiënten die symptomen ervaren zoals verminderde seksuele bevrediging of pijn tijdens seks. Vaginale verjonging kan ook worden gebruikt om verzakking te behandelen. Dit is wanneer organen naar beneden gaan in het vaginale kanaal als gevolg van verzwakte bekkenbodemspieren. Dit probleem treedt vaak op na de bevalling of als gevolg van leeftijdsgebonden veranderingen in het bekken.

G-shot

Een G-shot of ook wel g-spot-verbetering genoemd, is een procedure waarbij een kleine hoeveelheid vulmiddel wordt gebruikt om de grootte, vorm en dichtheid van je G-spot te verbeteren. Dit kan sterkere orgasmes creëren en je vermogen om meerdere orgasmes te bereiken vergroten. G-spot verbetering kan worden gedaan met permanente of tijdelijke fillers zoals hyaluronzuur of polyacrylamide injecties.

Intieme make-up

Intieme make-up wordt gebruikt om het uiterlijk van schaamhaar te verbergen. Het kan bijvoorbeeld worden aangebracht op een vrouw die net haar bikinilijn heeft gewaxt. Intieme make-up wordt ook gebruikt als alternatief voor harsen. Het doel is om een ​​gladde huid te geven door een barrière te creëren tussen de schaamstreek en de kleding.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.