Reizen,  Tips

3 prachtige steden voor een romantisch weekend

Maastricht

Maastricht wordt beschouwd als een van de meest romantische steden van Nederland. Maastricht heeft een prachtig historisch centrum, chique winkels en heerlijke restaurants. Wij raden restaurants Brandweerkantine en Witloof aan! In het stadscentrum staat de Sint Servaasbasiliek, de oudste kerk van Nederland. Maastricht staat ook wel bekend als de terrasvormige Bourgondische stad in ’t Vrijhof. In het centrum zijn veel goede hotels waar je kunt overnachten. Een vrij nieuw hotel – Hotel Monastère. Het hotel is gelegen aan de Boschstraat en je kunt overal naartoe lopen. Kom je zaterdag aan in Maastricht, dan raden we je ten zeerste aan om de rommelmarkt aan de Stationstraat te bezoeken. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wie weet scoor jij wel iets cools!

‘S Hertogenbosch

De middeleeuwse binnenstad van Den Bosch is de oudste en meest complete binnenstad van Nederland. Er zijn veel leuke en mooie winkels in de stad. Corte putstraat ligt in het centrum. Aan deze mooie straat vind je veel goede restaurants en gezellige terrassen. Je kunt hier echt genieten van Bourgondië. U kunt het beste overnachten in een van de boutique hotels. Het Nieuw Uilenburg Boutique Hotel wordt sterk aanbevolen. Het hotel is gelegen naast de mooie Ruisstraat en Postelstraat, in het hart van Den Bosch. Boek een van de 4 kamers en beleef een geweldige avond met je partner. Als je partner je in het weekend wil verrassen, kun je ook een leuk lingeriesetje meenemen. De nieuwe Hunkemöller-collectie gaat vanaf 13 oktober in de verkoop. De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met de Duitse influencer Rebecca Mir. De collectie is sexy en elegant. Je zult je zeker mega sexy voelen in een set die je onweerstaanbaar maakt.

Giethoorn

In het hoogseizoen zit Giethoorn vol met toeristen. Nu er niet veel toeristen naar Nederland komen, zijn Nederlanders perfect om deze stad te bezoeken. Giethoorn wordt ook wel het Hollandse Venetië genoemd. Er zijn hier geen wegen, dus je kunt er alleen per boot rondreizen. Stap aan boord van een privéboot voor twee en geniet van een glas wijn midden in de prachtige natuur. Er zijn veel vakantiehuizen en hotels in Giethoorn. U kunt ook gaan wandelen of fietsen in de omgeving. Er zijn genoeg dingen te doen om de nacht door te brengen. Het Giethoorn 2 stay boutique hotel biedt een breed scala aan zeer knusse kamers. Het hotel ligt midden in een natuurgebied. Boten en fietsen kunnen hier ook worden gehuurd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.