3 handige woonhacks
Tips

3 handige woonhacks

Een schilderij ophangen zonder boren, een perfect ei koken en streeploos ramenlappen. We vragen ons allemaal wel eens af hoe we simpele huishoudelijke klusjes het beste kunnen aanpakken. Daarom delen we graag een lijstje met een paar willekeurige maar handige woonhacks die het leven net een stukje makkelijker maken.

Decoreren zonder boren

Hoe hang je een schilderij op zonder gaten te boren in de muur? Er zijn veel redenen om je dit af te vragen. Je huurt een huis en hebt geen zin om de gaten later op te moeten vullen of je hebt eigenlijk gewoon geen boor. Wat de reden ook is, er zijn veel oplossingen om zonder boor toch wat meer te decoreren. Gebruik simpelweg goede plak haakjes of zet je schilderij op een kastje tegen de muur aan. Lees meer over deze en andere tips in de woonkamer blogs van woonlovers.nl.

Streeploos ramenlappen

Is ramenlappen ook een van jou mist favoriete klusjes? Helaas ziet je huis er wel altijd beter aan wanneer dit net gedaan is. Waarschijnlijk zit een deel van de irritatie bij de strepen die je op je raam kunt maken bij het lappen. Waarom zou je ze dan überhaupt lappen als dat gebeurt. Vervolgens kan je niet goed zien of de strepen aan de binnenkant of de buitenkant zitten dus die je het maar allebei om dit op te lossen. Een supermakkelijk truckje om dit te voorkomen is door de binnenkant verticaal en de buitenkant horizontaal te lappen. Zo weet je precies waar de strepen zitten en kun je die gericht gaan oplossen.

Altijd een perfect ei

Sta jij ook zo vaak opnieuw te Googelen hoe je het perfecte halfzachte ei kookt? Of wanneer je voor iemand anders eieren kookt en zij iets anders willen dan jij. Ik weet de perfecte oplossing. Een zingend ei! Dit is een handige gadget die je kunt kopen om bij je eieren in het water te gooien. Het deuntje wat het ei zingt vertelt je precies hoe gekookt je ei op dat moment is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.